ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 0-1: Πρόκριση με υπογραφή Μπεντακόρ

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 0-1: Πρόκριση με υπογραφή Μπεντακόρ

O Πανσερραϊκός πέρασε από το «AEL FC Arena», επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ χάρη στο γκολ του Μπεντακόρ, και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Πανσερραϊκός, αν και δυσκολεύτηκε, πέρασε από τον θεσσαλικό κάμπο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επιβλήθηκε με της ΑΕΛ  1-0 χάρη στο γκολ του Μπεντακόρ κι έκλεισε μια θέση στους «16» του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, με τον Ντέλετιτς να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπετανκόρ να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικός χωρισμός για διάσημο ζευγάρι – Ελεύθερη η ξανθιά της τηλεόρασης!

Οι «βυσσινί», που ήταν συνολικά καλύτεροι, πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ είχε την καλύτερη στιγμή της στο 69′. Ο Κρητικός έκανε το γύρισμα, ο Φατάι με γυριστό σουτ και μετά από κόντρες έστειλε την μπάλα στον Κατσίκα, ο οποίος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ.

Οι Σερραίοι έμειναν με 10 παίκτες στο 80′ μετά την αποβολή του Πεταυράκη με δεύτερη κίτρινη, αλλά διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (77′ Σγουρός), Ακόστα, Παπαγεωργίου Κ. (52′ Στίνα), Μωραΐτης (62′ Φατάι), Κρητικός (77′ Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (76′ Μεγέ), Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63′ Γελίν), Τομάς (57′ Χατζησταυρός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57′ Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76′ Γκίγκιτς).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Εθνικός – Άρης 0-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2
Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea 0-0 (3-4 πέν.)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Κηφισιά – Λαμία 1-0
Ζάκυνθος – Παναργειακός 2-0
Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 0-0 (1-2 πέν.)
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ