Κηφισιά-Λαμία 1-0: Πρόκριση με Μάναλη για την ομάδα του Λέτο

Κηφισιά-Λαμία 1-0: Πρόκριση με Μάναλη για την ομάδα του Λέτο

Η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Ζηρίνειο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος - Πρόκριση και για την Ζάκυνθο που νίκησε με 2-0 τον Παναργειακό

Μεγάλη πρόκριση για την Κηφισιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να επικρατεί με 1-0 της Λαμίας στο Ζηρίνειο στάδιο.

Το σύνολο του Σεμπάστιαν Λέτο ήταν ανώτερο στον αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επέβαλε το ρυθμό του και αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο: Οι θρυλικές βραδιές στη Γαλλία (vids)

Στο 80′ ο Τετέ κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Αθανασακόπουλου και ο Μάναλης ευστόχησε για να δώσει την πρόκριση στην Κηφισιά. Μάλιστα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στους «16» του θεσμού.

Η Λαμία, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, τελείωσε το ματς με 10 παίχτες καθώς στο 90′ ο Ρατόν έκανε άστοχη έξοδο και αφού ανέτρεψε τον Τετέ, ο διαιτητής Τσέτσιλας τον απέβαλε.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Κηφισιά (Λέτο): Ξενόπουλος, Μαζουλουξής, Σόουζα, Σωτηράκος, Έμπο, Παυλάκης (64′ Σολόα), Σμπώκος (64′ Σιμόν), Σιλά, Παντελίδης (82′ Μίλερ), Κυριόπουλος (64′ Τετέ), Μάναλης.

Λαμία (Σατσιάς): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Γιαννούτσος, Αντράντε, Σαραμαντάς, Σάντμπεργκ (46′ Ραντόνια), Μπίκοφ (61′ Νούνιες), Δοϊρανλής (61′ Αθανασακόπουλος) , Φουρτάδο, Σιμόνι, Ενρίκεζ (75′ Γκουιντό).

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η Ζάκυνθος επικράτησε με 2-0 του Παναργειακού και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναργειακός είχε την κατοχή της μπάλας, με την Ζάκυνθο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο από το 30’ και μετά. Οι γηπεδούχοι την υπεροχή τους τη μετουσίωσαν σε γκολ στο 34ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Γουσέτης έδωσε στον Στεργίου ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, σπαταλώντας κάποιες ευκαιρίες, με την Ζάκυνθο να εκμεταλλεύεται την αστοχία των αντιπάλων και να πετυχαίνει και άλλο γκολ. Στο 64’ μετά από ωραία ενέργεια του Γουσέτη, η μπάλα έφτασε στον Παπανικόπουλο και εκείνος έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (81΄ Τσουκαλάς), Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (70΄ Νικολακόπουλος), Μακρής (81΄ Μεταξάς), Στεργίου (60΄ Ζελέκου), Τσιαπάρο (60΄ Τσιαπάρο), Νικολίτσας, Παπανικολόπουλος

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Συνοδινός, Αμπντέλ Σαλάμ, Τσάνι, Τσιράκης, Καρυπίδης (67΄ Καρντόσο), Πρίκας, Κωστίκα (60΄ Κονέ), Κουγιάνπαα (50΄ Μιλτιάδης), Αλιατίδης, Ντιαλό (67΄ Τσιώλης), Χατζηδημητρίου (67΄ Παναγιώτου).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Εθνικός – Άρης 0-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2
Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea 0-0 (3-4 πέν.)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Κηφισιά – Λαμία 1-0
Ζάκυνθος – Παναργειακός 2-0
Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 16:00
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 19:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ