Άρης: Με ροτέισον για την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό

Άρης: Με ροτέισον για την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό

Ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στο σημερινό (25/9, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, ενώ οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Άρης θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στο σημερινό (25/9, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής του Άρη θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια, όπως οι Ζουλ, Χουάνκαρ, Μοντόγια, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Ρόουζ, ξεκουράζοντας, παράλληλα βασικούς, ενόψει του εκτός έδρας κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

O Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Χουάνκαρ το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μορόν, Βέλεθ και Μάγιο, ενώ δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα και οι τραυματίες Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ. Αντίθετα, επέστρεψαν στην αποστολή οι Παναγίδης και Φατόρε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ