Άρης: Με απουσίες κόντρα στον Εθνικό

Ο Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού (25/9) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου τους τραυματίες Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, αλλά και για λόγους τακτικής τους Μορόν, Βέλεθ και Μάγιο.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (25/9) εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Σουλεϊμάνοφ, Φαμπιάνο, καθώς και για λόγους τακτικής, προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι Μορόν, Βέλεθ και Μάγιο. Δεν ταξίδεψε, επίσης, στην Αθήνα ο νεοαποκτηθείς Κουάισον, ενώ αντίθετα, επέστρεψαν στις επιλογές του Μάντζιου οι Παναγίδης και Φατόρε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. (25/09), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Montoya, Fattore, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann, Suleymanov (τραυματίες), Loren Moron, Hugo Mallo, Fran Velez, Quaison, Αγοραστός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από