«Βαριά καμπάνα» στον Άρη: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα για τα μετάλλια

«Βαριά καμπάνα» στον Άρη: Δύο αγωνιστικές σε όλη την ομάδα για τα μετάλλια

Σοκ στον Άρη, καθώς η ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές και τα 36 άτομα που ήταν δηλωμένα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος - Σοβαρός κίνδυνος να μην έχει παίκτες στην πρεμιέρα της Stoiximan Superleague

Σοκ για τον Άρη!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με δυο αγωνιστικές τους Θεσσαλονικείς για την υπόθεση της παραλαβής των μεταλλίων των ηττημένων, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Tο νέο σήμα του Ολυμπιακού στις προπονητικές εμφανίσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων (pics)

Συγκεκριμένα, με βάση τη σχετική απόφαση τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές και τα 36 άτομα που ήταν δηλωμένα στο φύλλο αγώνα του τελικού (παίκτες, τεχνικό τιμ και όλοι οι άνθρωποι του πάγκου). Αν παραμείνει η ποινή, ο Άρης δεν θα έχει ρόστερ να κατεβάσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague 2024-25!

Δεδομένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταθέσει έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Άρη να ελπίζει πως θα ανατραπούν τα δεδομένα σε δεύτερο βαθμό και η τιμωρία πως θα καταπέσει. Αν δεν δικαιωθεί στην Εφέσεων, δεν αποκλείεται ο Άρης να πάει στο CAS. Αν, εν τέλει, η ποινή μείνει ως έχει, τότε αναγκαστικά η ομάδα θα κατεβεί στους δύο πρώτους αγώνες του νέου πρωταθλήματος με ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται, πως λόγω των έντονων παραπόνων που είχε ο Άρης από τη διαιτησία της Στεφανί Φραοπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αποφασίστηκε η ομάδα να μην παραλάβει τα μετάλλιά της πριν την απονομή του Παναθηναϊκού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, μετά την απονομή οι παίκτες του Άρη αποφάσισαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους και αυτό για να αποφύγουν την τιμωρία, αλλά τελικά η ΕΠΟ επέβαλε σε όλη την αποστολή τις δύο αγωνιστικές που προβλέπονταν στον σχετικό κανονισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ