ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας του Άρη με 1-0 στο «Πανθεσσαλικό», ενώ αποχαιρέτησε τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ που έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι με την ομάδα.
Μάλιστα ο Ισπανός μπακ μίλησε στην Cosmote και με δάκρυα στα μάτια είπε το δικό του αντίο στον κόσμο του «τριφυλλιού» τονίζοντας πως ήταν ο ιδανικός τρόπος για να αποχωρήσει.
«Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσω τη σεζόν αλλά και τον σύλλογο.
Ήταν πραγματικά ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ένας δύσκολος τελικός, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και αφιερώνουμε το κύπελλο στους οπαδούς μας».