Άρης: Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος με στόχο το Κύπελλο

Άρης: Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος με στόχο το Κύπελλο

Οι οπαδοί του Άρη θα βρεθούν και σήμερα (22/5) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να δείξουν τη συμπαράσταση τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης είναι μια οικογένεια και είναι ενωμένος στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Λίγες μέρες πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5) στο «Πανθεσσαλικό» με τον Παναθηναϊκό, ομάδα και κόσμος είναι μια «γροθιά» με έναν και μόνο στόχο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Άρης διεκδικεί έναν τίτλο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Η τύχη τα έφερε έτσι, μάλιστα, που τον διεκδικεί απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Με μια μεγάλη διαφορά, βέβαια. Αυτή τη φορά δεν θα κληθεί να παίξει στην έδρα του αντιπάλου του, κυρίως, γιατί ο ίδιος δεν δέχτηκε να αγωνιστεί και πάλι υπό καθεστώς ανισονομίας.

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

Τραγικό, πραγματικά, το ότι το σπουδαίο αυτό παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα θυμίζει μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τραγικό που θα κληθούν οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες, δηλαδή, των δυο αντιπάλων, να αγωνιστούν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Εύκολα, βέβαια, εκ του αποτελέσματος, μπορεί να βγάλει κάποιος το συμπέρασμα ότι μόνο ο Άρης «καιγόταν» το παιχνίδι να γίνει με κόσμο.

Οι οπαδοί του δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν το Σάββατο στον Βόλο για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση. Έστειλαν, όμως, το δικό τους πρώτο μήνυμα στην ομάδα, με την παρουσία τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι οπαδοί του Άρη πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. Θα βρεθούν, μάλιστα και σήμερα στο γήπεδο, στην ανοικτή προπόνηση που ανακοίνωσε η ΠΑΕ, προκειμένου να μεταδώσουν αυτή τους την πίστη, αυτή την βεβαιότητα, αυτή τους τη «φλόγα» σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Παίκτες, προπονητής, τεχνικό τιμ, διοίκηση θα είναι αποδέκτες αυτού του μηνύματος του κόσμου, για την κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι είναι μονόδρομος η επίτευξη του μεγάλου στόχου της τρέχουσας σεζόν. Η αύρα από την παρουσία αυτή του κόσμου, αυτό το πάθος, θα «συνοδέψει» την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (23/5) στον Βόλο.

ΥΓ. Η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ θα είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Από το πάνω «ράφι», με παραστάσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Σίγουρα καλύτερη επιλογή από αρκετές που είδαμε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Στα χαρτιά, τουλάχιστον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ