Ρεζίλι ξανά η ΕΠΟ: Ο «καυτός» διάλογος Αγραφιώτη – Δανιήλ για το Κύπελλο

Εβγαλαν το πρόγραμμα του Κυπέλλου χωρίς να ρωτήσουν την Αστυνομία και εκτέθηκαν για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει στις 6 Δεκεμβρίου το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μια μέρα αργότερα το ΑΕΚ – Αρης για τους «16» του Κυπέλλου.

Εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατο να διεξαχθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι δύο αναμετρήσεις, καθώς στις 6 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στις 7 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Ακόμη και ένας άσχετος θα καταλάβαινε ότι τα παραπάνω παιχνίδια δεν μπορούν να διεξαχθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, με την Αστυνομία να ζητάει και επίσημα την αναβολή των αναμετρήσεων, με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στην Ομοσπονδία.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των δύο παιχνιδιών, με την ΕΠΟ να εκτίθεται για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Μια εξέλιξη την οποία είχε προβλέψει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε ρωτήσει τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, Αγγελο Δανιήλ, εάν η ομοσπονδία είχε ρωτήσει την Αστυνομία πριν βγάλει το πρόγραμμα των αγώνων.

Ο διάλογος:

Αγραφιώτης: «Κύριε Δανιήλ, ρωτήσατε την αστυνομία πριν βγάλετε το πρόγραμμα;»

Δανιήλ: «Όχι, δεν τη ρωτήσαμε, απλά την ενημερώνουμε για το πρόγραμμα».

Αγραφιώτης: «Αρα, οι ορισμοί των αγώνων Κυπέλλου είναι στον αέρα».

Ένα φιάσκο ολκής, με τις δύο αναμετρήσεις να οδεύουν ολοταχώς για αναβολή, καθώς είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από