Χιμένεθ : «Εμείς αναγνωρίζουμε, αυτοί δεν το έκαναν»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα πως ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος αλλά άφησε αιχμές, λέγοντας πως ο δικέφαλος του Βορρά δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ λέγοντας μετά το ματς πως ο δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε όμως αιχμές για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο δικέφαλος του Βορρά δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο αποψινό παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε, κάτι που όμως δεν έκαναν αυτοί με την ΑΕΚ στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα μ’ ένα μήνα πριν.

Δεν καταφέραμε ν’ αλλάξουμε το τσιπ του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν το αξίζαμε. Είναι θλιβερό να τελειώνει μια σεζόν με το Κύπελλο, δεν πρέπει να είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι.

Το φυσιολογικό είναι να κλείσει η σεζόν με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ», υποστήριξε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από