ΑΕΚ: Το σφάλμα του Ρότα, το πάθος του Αλμέιδα και οι πανηγυρισμοί στα διόδια (vid)

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο - παρακάμερα του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που σφράγισε το 3ο νταμπλ της ιστορίας της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, έφτασε τα 16 Κύπελλα και παράλληλα σφράγισε το νταμπλ για τη φετινή σεζόν που είναι το 3ο της ιστορίας της.

Όλοι μέσα στον οργανισμό της «Ένωσης» περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι που αν και έγινε χωρίς φιλάθλους και δεν είχαν την στήριξη του κόσμου τους από κοντά, έζησαν πολύ έντονα το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ντόρτμουντ: Έτοιμη για στέψη με πραγματικούς μαχητές σαν τον Σεμπάστιαν Αλέ! (pics, vid)

Η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο στο επίσημο κανάλι της και μας παρουσιάζει όλο το φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό της ομάδας πριν και μετά τον τελικό.

Κεντρικά σημεία του τελικού ήταν η αποβολή του Ρότα, νωρίς στο ματς, το πάθος με το οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα ο Αλμέιδα από τον πάγκο, το γκολ – ποίημα του Φερνάντες που σφράγισε το αποτέλεσμα και έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς και φυσικά η στιγμή που ο Αραούχο σηκώνει το τρόπαιο.

Ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια, για να ολοκληρωθεί η βραδιά με την ένθερμη υποδοχή που επεφύλασσαν οι φίλοι της ΑΕΚ, στα διόδια, την ώρα που η αποστολή επέστρεφε στην Αθήνα.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρακάμερα του Τελικού: 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από