Με Βαλμπουενά στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Με Βαλμπουενά στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει. Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, ποιοι έμειναν εκτός...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/1, 21:00) στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου (4-1 το πρώτο ματς) και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα.

Ένα από τους ποδοσφαιριστές που είναι στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή μετά από τις 30 Οκτωβρίου και το ματς με τη Λαμία. Τότε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός για περίπου δυο μήνες, όμως πλέον υπολογίζεται και πάλι κανονικά από τον Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αφήσει εκτός για να πάρουν «ανάσες» αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν είναι στην αποστολή οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Ροντινέι, Γιαν Εμβιλα, Χάμες Ροντρίγκες και Κώστας Φορτούνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Βαλμπουενά, στην αποστολή επέστρεψε και ο Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά και ο Μάριος Βρουσάι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ξανά στη διάθεση του Μίτσελ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τετάρτης (11/1, 21:00, Cosmote TV) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου (νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-1 στον πρώτο αγώνα, στο Γ. Καραϊσκάκης»).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Η αποστολή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ