ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 στη Νίκαια, επί του Ιωνικού, διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τον 2 ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, θέλοντας να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και
να πάρει την πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από τρεις διαδοχικές απώλειες στο πρωτάθλημα, με τελευταία εκείνη (0-1) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του και αυτό τον οδήγησε στην ήττα. Αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος είχε ηττηθεί με 1-3, ενώ στον α’ αγώνα για το Κύπελλο επικράτησε με 2-1 και έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Για τον Ολυμπιακό, Σε ό,τι έχει να κάνει με τις απουσίες, τώρα, πέραν του τραυματία Γκάρι και του Πάπε Σισέ, ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή των Ερυθρολεύκων: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά,
Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

Για τον Παναιτωλικό εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βέργος, Αποστολάκης, Λιάβας και Βαρόνε. Ντίας και Μελίσσας παραμένουν εκτός, ενώ στην επιλογή του προπονητή Γιάννη Αναστασίου δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Κορνέλιους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής και Ανέστης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Όλη η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Τόμας Βάτσλικ, αλλά έμεινε ικανοποιημένος και από την εικόνα όλης της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που εύκολα δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Βάλαμε ένα γκολ που ήταν οφσάιντ, ο Ιωνικός μας πίεσε ο Βάτσλικ μας βοήθησε να σταθούμε σωστά και βάλαμε ευτυχώς το γκολ με τον Αγκιμπού.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε και καταφέραμε στην επανάληψη να πετύχουμε ακόμα δύο γκολ και να πάρουμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Ο Τόμας στάθηκε πολύ καλά και σε κρίσιμες στιγμές έκανε καλές επεμβάσεις υψηλού επιπέδου και έδειξε πόσο καλός είναι. Όλη η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από