Ατρόμητος-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητός κατάφερε να κάνει ένα δυνατό 20λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης με τον Βασιλακάκη, ενώ είχε και πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Μετά το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου οι Περιστεριώτες παράτησαν το παιχνίδι.  

Μίρκοβιτς: Ο 26χρονος Σέρβος τερματοφύλακας δέχθηκε τρία γκολ χωρίς να φέρει ευθύνη. Έδειξε όμως να έχει κάποιες αδυναμίες όπως στις εξόδους.

Κιβρακίδης: Ανέβηκε αρκετές φορές στα καρέ του ΠΑΟΚ, ενώ είχε πολλές μονομαχίες με τον Μάτος.

Καρασαλίδης: Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σήμερα δίπλα στον Ρισβάνη και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στους ταχύς επιθετικούς του ΠΑΟΚ

Ρισβάνης: Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, παρότι δεν είχε να δώσει και πολλές μάχες με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ στον αέρα, έδειξε να έχει θέματα όταν η μπάλα παιζόταν κάτω όπως στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου όπου έμεινε αμαρκάριστος ο Σάκχοφ.

Σάκιτς: Ο Αυστριακός αμυντικός είχε αρκετά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Λημιου, αλλά και στα ανεβάσματα του Μάτος. Η συμπεριφορά του αμυντικά εκνεύρισε μέχρι και τον ήρεμο Κάναντι.

Ούμπιδες: Έφτασε τα 35 κι όμως ο Αργεντινός παραμένει ακούραστος. Τρέχει ακατάπαυστα, παλεύει όλες τις φάσεις, απέναντι σε νεότερους και με πιο δυνατά κορμιά.

Μπουσουλάτζιτς: Ο Βόσνιος μέσος φέρει τεράστια ευθύνη στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ καθώς άφησε το Κάνιας όχι μόνο να κοντρολάρει την μπάλα, αλλά και να εκτελέσει χωρίς πίεση.

Νάτσος: Ο 19χρονος επιθετικός  είχε ν’ αντιμετωπίσει το πιο δυνατό χαρτί του ΠΑΟΚ τον Μάτος. Συνεργάστηκε αρκετά καλά με τον Σάκιτς, όμως έδειξε αδυναμίες στο να βρει χώρους για να κινηθεί.

Μπρούνο: Ο πλάγιος επιθετικός είχε αρκετή δουλειά κυρίως από τον άξονα καθώς γινόταν εσωτερικό χαφ. Βρέθηκε αρκετές φορές έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη, όμως έδειξε να φοβάται το σουτ.

Ντιγκινί: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου δεν προώθησε όσο θα ήθελε ο Κάναντι το παιχνίδι των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Σωστή η απόφαση του Γερμανού τεχνικού να τον αντικαταστήσει.

Ντάουντα: Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε λίγα πράγματα στο παιχνίδι. Ελάχιστες φορές ζήτησε μπάλα, όπως και ότι κινήθηκε εκτός περιοχής του Πασχαλάκη

Βασιλακάκης: Ο έμπειρος μέσος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός. Ο Θεσσαλονικιός μέσος μάλιστα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Κωτσόπουλος: Από την Νάουσα στο Περιστέρι με τον 23χρονο επιθετικό στο ντεμπούτο του να είναι αρκετά θρασύς και να βρίσκεται στις περισσότερες φάσεις του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο.

Κυριακίδης: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ατρομήτου, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από