Ολυμπιακός: «Μπάγεβιτς και Λυσάνδρου έδωσαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη»

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους Ερυθρόλευκους για την φιλοξενία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όλα κύλησαν ομαλά και το ποδόσφαιρο ήταν ο μόνος και ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Η κιτρινόμαυρη αποστολή δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο φαληρικό γήπεδο και ως εκ τούτου οι ιθύνοντες της ΑΕΚ συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα εκτιμώντας την άψογη φιλοξενεία.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε: «Πήρα συγχαρητήρια από τον Μπάγεβιτς και την ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα, μακάρι να γίνονται τέτοια ντέρμπι σε όλα τα ελληνικά γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές ήταν άψογοι και δεν έγινε το παραμικρό. Μπήκαν όλοι στα αποδυτήρια σαν κύριοι, δεν έγινε τίποτα μεμπτό, οι φίλαθλοι μας ήταν επίσης άψογοι, φώναζαν μόνο Ολυμπιακός – Ολυμπιακός και κανένα άλλο σύνθημα για κανέναν, αυτό μετράει σε έναν τέτοιο αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από