ΚΟΣΜΟΣ
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Ρουμανία για όσα κατάφερε τόσο με την ελληνική ομάδα αλλά και με την Αλ Χιλάλ στην Σαουδική Αραβία.
Ο Ρουμάνος τεχνικός την σεζόν που πέρασε κατέκτησε το νταμπλ με τον δικέφαλο και το Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ κλείνοντας έτσι μία εκπληκτική χρονιά στους πάγκους.
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως για να καταφέρει να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο στην Ρουμανία, χρειάστηκε να αφήσει στην δεύτερη θέση έναν ακόμα επιτυχημένο κόουτς στην χώρα του. Ο λόγος για τον Μιρέλ Ραντόι, ο οποίος οδήγησε την Εθνική Ρουμανίας U21 στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.