Στην τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας ο 39χρονος Λούσιο!

Τι και αν βαδίζει προς τα 40 του χρόνια; Τι και αν έχει περάσει σχεδόν μια επταετία από τότε που θεωρούταν από τα καλά στόπερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Ο Λούσιο συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά: Να παίζει ποδόσφαιρο. Έτσι, ο πρώην διεθνής στόπερ -μεταξύ άλλων της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Ίντερ- θα συνεχίσει την καριέρα […]

Τι και αν βαδίζει προς τα 40 του χρόνια; Τι και αν έχει περάσει σχεδόν μια επταετία από τότε που θεωρούταν από τα καλά στόπερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Ο Λούσιο συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά: Να παίζει ποδόσφαιρο.

Έτσι, ο πρώην διεθνής στόπερ -μεταξύ άλλων της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Ίντερ- θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκάμα, την ομάδα της γενέτειράς του που βρίσκεται σήμερα στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Λούσιο, γεννηθείς στις 8 Μαΐου του 1978, ήταν χωρίς ομάδα από τα τέλη του 2016, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ινδική Γκόα. Πριν την Ινδία, η πορεία του περιελάμβανε -φυσικά- Βραζιλία (Γουαρά, Ιντερνασιονάλ, Σάο Πάολο, Παλμέιρας), Γερμανία (Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου) και Ιταλία (Ίντερ, Γιουβέντους).

Όσο για τον μισθό του στην Γκάμα; Αυτόν θα τον καλύψει η μεγάλη χορηγός του συλλόγου, η GoalManage.

https://twitter.com/SEGama_Oficial/status/938783701382717442

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από