
Σε δηλώσεις του στη Βραζιλία, ο Μπερνάρ παραδέχθηκε πως έχει στα χέρια του προτάσεις για να επιστρέψει στην Ευρώπη...
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Μπερνάρ επέστρεψε στη Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη χώρα μας.
Ο Μπερνάρ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Ατλέτικο Μινέιρο, έχει παίξει μόνο 259 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 15 συμμετοχές. Όλα αυτά, την ώρα που ο ίδιος, μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, επιβεβαίωσε τη… φωτιά στον καπνό των προηγούμενων ημερών.
Διαβάστε επίσης: Βαγιαννίδης και Παυλίδης πρωταγωνιστούν στο πρωτοσέλιδο της A Bola
Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως μπορεί να θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, έχει προτάσεις, αλλά «το μυαλό μου δεν έχει πάει πουθενά αλλού εκτός από εδώ».
Τι λέει ο Μπερνάρ για τις προτάσεις από Ευρώπη και το μέλλον του
«Έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Ευρώπη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, οπότε μπορώ να γυρίσω. Όμως, έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο και σε καμία στιγμή το μυαλό μου δεν έχει πάει πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Έχω πολύ ξεκάθαρες σκέψεις για να μείνω εδώ.
Πιστεύω πως χρειάζομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευκαιρίες. Τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά-σιγά. Δεν νομίζω πως έχω θέμα προσαρμογής, είμαι εδώ αρκετό καιρό. Σε λίγο θα κλείσω έναν χρόνο από την επιστροφή. Ελπίζω ότι θα νιώσω αυτοπεποίθηση όλο και περισσότερο, γιατί το μόνο που έχω ανάγκη είναι να σκοράρω και να μοιράσω χαρά στους οπαδούς».