Πρεμιέρα με νίκη στα playoffs για την Ιντερ Μαϊάμι (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε στον πρώτο γύρο των play offs του MLS για την Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του Λιονέλ Μέσι να υποτάσσει με 2-1 την Ατλάντα Γιουνάιτεντ έχοντας για σκόρερ τους Λουίς Σουάρες και Τζόρντι Άλμπα.

Με ένα γκολ και μια ασίστ στον Λουίς Σουάρες, ο Ζόρντι Άλμπα οδήγησε την Ιντερ Μαϊάμι σε μία νικηφόρα πρεμιέρα στα play-off του MLS, καθώς η ομάδα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 2-1 της Ατλάντα.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Ουρουγουανός επιθετικός αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Αλμπα. Λίγο αργότερα ο «pulga» έχασε δύο ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της Ιντερ, αλλά ο Αμερικανός τερματοφύλακας της Ατλάντα, Μπραντ Γκουζάν (σ.σ. έκανε εννέα αποκρούσεις) ήταν εντυπωσιακός και απεσώβησε το 2-0.

Στο 39ο λεπτό ο Σάμπα Λομπζανίτζε ισοφάρισε για την Ατλάντα, αλλά στο 60ο λεπτό και μετά από ασίστ του Μέσι, ο Αλμπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με εκπληκτικό σουτ από περίπου 30 μέτρα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στις 2 Νοεμβρίου στην Ατλάντα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από