Απίστευτα επεισόδια και συλλήψεις πριν το Μποταφόγκο-Πενιαρόλ – Μπήκε φωτιά σε πούλμαν (pic, vid)

Απίστευτα επεισόδια και συλλήψεις πριν το Μποταφόγκο-Πενιαρόλ – Μπήκε φωτιά σε πούλμαν (pic, vid)

Επεισόδια στην προκυμαία του Ρίο ντε Τζανέιρο από οπαδούς της Πενιαρόλ - 200 συλλήψεις από την τοπική αστυνομία

Τρομακτικά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από την αναμέτρηση της Μποταφόγκο με την Πενιαρόλ, με Ουρουγουανούς οπαδούς στην προκυμαία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τα επεισόδια διήρκησαν περισσότερο από μία ώρα μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία συνέλαβε τουλάχιστον 200 οπαδούς, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Ρίο, Κλαούντιο Κάστρο.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας Ουρουγουανός οπαδός συνελήφθη για κλοπή κινητού τηλεφώνου, κάτι που έφερε την αντίδραση των συμπατριωτών του.

Οι οπαδοί της Πενιαρόλ προκάλεσαν ζημιές σε περίπτερα, αναποδογύρισαν τραπέζια και ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα με τους ντόπιους.

«Το Ρίο δεν είναι μέρος για προβλήματα. Διέταξα την αστυνομία να τους συλλάβει, να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα και μετά να τους συνοδέψει έξω από το Ρίο. Έχουμε ήδη συλλάβει περισσότερους από 200», ανέφερε ο Κάστρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους εγκληματίες να έρθουν να διαταράξουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων με τέτοια αγριότητα και βανδαλισμούς», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως, οπαδοί της Πενιαρόλ είχαν δημιουργήσει ξανά επεισόδια στο ίδιο σημείο, πριν από έναν αγώνα εναντίον της Φλαμένγκο τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ