Η Μπαρτσελόνα θα εξοφλήσει τον Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2025

Η Μπαρτσελόνα θα εξοφλήσει τον Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2025

Βάσει ισπανικών δημοσιευμάτων η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να εξοφλήσει τις οφειλές της προς τον Λιονέλ Μέσι μέσα στο 2025.

Η αγάπη της «χρυσής» φουρνιάς της Μπαρτσελόνα για το σύλλογο δεν κρύβεται παρόλο που κανείς από αυτούς δεν αγωνίζεται πλέον στους «μπλαουγκράνα».

Πιο συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Τζόρντι Άλμπα, ακόμα και Σέρχιο Μπουσκέτς κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν οικονομικά την Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας και οι τρεις συμφώνησαν στην παράταση της αποπληρωμής του ώστε να βοηθήσουν τις ταμειακές ροές της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι, μάλιστα εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μπάτζετ της Μπαρτσελόνα, τρία και πλέον χρόνια μετά την αποχώρησή του. Στην ανάλυση στην «AS», τονίζεται ότι ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου θα υποβληθεί επίσημα στις 19 Οκτωβρίου, στην επόμενη γενική συνέλευση.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως και άλλοι παίκτες (Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα, Φράνκι ντε Γιονγκ), είχαν στην πραγματικότητα συμφωνήσει να παραιτηθούν από την άμεση καταβολή των χρημάτων τους τη χρονιά της πανδημίας του Covid-19. Ώστε να μην προκαλέσουν μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ