Αποθέωσε Αλμέιδα ο Πόνσε: «Από τους κορυφαίους προπονητές της καριέρας μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εζέκιελ Πόνσε για τον Ματίας Αλμέιδα, σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη «Ole».

Ο Εζέκιελ Πόνσε αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ και αγωνίζεται πλέον στο MLS και την Χιούστον Ντάιναμο, στην οποία μετακόμισε με μεταγραφή από την Ένωση, για το ποσό των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος φορ μίλησε στην αργεντίνικη Ole, στάθηκε στη θητεία του στην ΑΕΚ και κυρίως στον Ματίας Αλμέιδα, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πόνσε:

«Λοιπόν, θα πω ότι ήταν η τελευταία φορά που ήμουν στην Ελλάδα, η τελευταία φορά που ήμουν εκεί πριν έρθω εδώ. Νομίζω ότι ήταν με έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα, τον Ματίας Αλμέιδα.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό, μου έδειξε ολόκληρη την εικόνα για το τι είναι αυτό το όμορφο άθλημα και με βοήθησε με κάθε συμβουλή που μας έδωσε. Μου άρεσε πραγματικά να παίζω ποδόσφαιρο εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τη Νιούελς, γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και προφανώς, όσο περνούν τα χρόνια και η καριέρα προχωράει, σκέφτομαι την επιστροφή στον σύλλογο που αγαπώ και ο οποίος μου έδωσε τα πάντα. Θα δούμε αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα…

Τώρα έχω συμβόλαιο με τους Χιούστον στο MLS και είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ αυτή την συμφωνία, αλλά πάντα έχω στραμμένη την προσοχή μου στη Νιούελς. Η οικογένεια, είναι πάντα εκεί στην Αργεντινή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θούμε στο μέλλον αν μπορώ να επιστρέψω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από