Τέλος εποχής: Η αξία του Μέσι γύρισε σε επίπεδα… 2006

Τέλος εποχής: Η αξία του Μέσι γύρισε σε επίπεδα… 2006

Η πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε πτώση τα τελευταία χρόνια και πλέον είναι όση και το μακρινό 2006.

H αξία του Λιονέλ Μέσι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregistrado-επικαλουμένη στοιχεία από την transfermarkt-, και είναι η χαμηλότερη από το 2006.

Στα 37 του ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος διανύει τα τελευταία βήματα της σπουδαίας καριέρας του, επέστρεψε πρόσφατα στους αγώνες μετά από σχεδόν δύο μήνες εκτός λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Κωστούλας στην παρέα των Κριστιάνο, Μπέιλ και… Ελ Κααμπί (vids)

Η αξία του έφτασε στο ανώτερο σημείο της στα 180 εκατομμύρια ευρώ το 2018, όταν αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα. ‘Εκτοτε άρχισε η πτώση, πρώτα όταν έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν και αργότερα όταν κατέληξε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Η πρώτη…υποτίμηση από τότε που εντάχθηκε στο MLS είχε γίνει τον Μάρτιο του 2024, όταν η τιμή του από τα 35 έφτασε τα 30 εκατ. ευρώ. Ο Λιονέλ Μέσι καταλαμβάνει πλέον την 345η θέση των πιο ακριβών περιζήτητων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ