Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα του Europa League (pics)

Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα του Europa League (pics)

Ο Σερχάτ Ακίν, πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο «X» ότι άγνωστοι τον πυροβόλησαν αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της πρεμιέρας του Europa League

Σάλο έχει προκαλέσει στη Τουρκία ένα χθεσινοβραδινό περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, Σερχάτ Ακίν, έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στο «Χ», ότι άγνωστοι τον πυροβόλησαν αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της πρεμιέρας του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/9): Πού θα δούμε Παρί, Ντόρτμουντ και Μίλαν

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει σοκάρει τη γειτονική χώρα. Νωρίτερα, θυμίζουμε, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και μπήκε με το δεξί στη League Phase του Europa League. Γενικότερα, ωστόσο, η κατάσταση στην ομάδα είναι… έκρυθμη μετά και την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι (1-3) από τη Γαλατάσαραϊ.

O 43χρονος Ακίν, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Φενέρ και Άντερλεχτ, εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής ποδοσφαίρου, από το 2014, όταν και κρέμασε τα παπούτσια του.

«Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν Φενέρμπαχτσε», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ακίν.


Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, με την τουρκική αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ