Έξαλλος ο Ρομέρο: Ανέβηκε στη κερκίδα και τα… είπε με τους οπαδούς μετά την ήττα της Μπόκα από τη Ρίβερ (vids)

Έξαλλος ο Ρομέρο: Ανέβηκε στη κερκίδα και τα… είπε με τους οπαδούς μετά την ήττα της Μπόκα από τη Ρίβερ (vids)

Ο Ρομέρο, δεν άντεξε την κριτική μετά την ήττα από την Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο «Μπομπονέρα», και είχε μια... έντονη συνομιλία με τους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπόκα Τζούνιορς γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Μπομπονέρα» από την Ρίβερ Πλέιτ στο «Super Classico» της Λατινικής Αμερικής, με τους φίλους των «Γενοβέζων» να μην παίρνουν πολύ… ψύχραιμα το αποτέλεσμα αυτό.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα… έσουραν στους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνες για την εικόνα τους, όμως ο αρχηγός της Μπόκα, Σέρχιο Ρομέρο, έδωσε τη δική του «απάντηση».

Διαβάστε επίσης: Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-66: Καταιγιστικοί οι Τούρκοι στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας τη στιγμή που κατέβαινε την καταπακτή για να πάει στα αποδυτήρια, γύρισε και πήγε στον οπαδό που του τα… έχωνε. Οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον συμπαίκτη τους ενώ αργότερα εξαγριώθηκε μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας με τη συμπεριφορά του Ρομέρο.

Γενικότερα, στις τάξεις της Μπόκα υπάρχει αναβρασμός για τον τερματοφύλακα της ομάδας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν να φύγει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ