Δώνης-Φορτούνης vs Κόντης-Ονιεκούρου: Η «ελληνική» κόντρα στη Σαουδική Αραβία

Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη και του Κώστα Φορτούνη αντιμετωπίζει σήμερα (20/9, 18:15) την Αλ Φαϊχά του Χρήστου Δώνη και του Χένρι Ονιεκούρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Παιχνίδι με άρωμα… Ελλάδας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, του Κώστα Φορτούνη και του Δημήτρη Κουρμπέλη, αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (20/9, 18:15) την Αλ Φαϊχά που στον πάγκο της κάθεται ο Χρήστος Δώνης και αγωνίζεται σε αυτή ο γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Χένρι Ονιεκούρου.

Διαβάστε επίσης: «Σάμπα στο Λιμάνι»: Ο Ζιοβάνι, ο Ροντινέι και το top-10 των Βραζιλιάνων με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Μάλιστα ο Δώνης αναμένεται να ξεκινήσει αμφότερους τους δύο Έλληνες μέσους, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, με τον Κόντη από την άλλη να μην υπολογίζει τον Κρις Σμόλινγκ για το κέντρο της άμυνας και τον Ονιεκούρου να έρχεται πιθανότητα από τον πάγκο.

Στο «Prince Mohamed bin Fahd Stadium» θα συναντηθούν ξανά παίκτες και προπονητές που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στα γήπεδα της Superleague. Ο Κόντης είχε προπονήσει τον Φορτούνη ως υπηρεσιακός στο τέλος της σεζόν 2017-18, ενώ ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, όταν αρχηγός της ομάδας ήταν ο Κουρμπέλης.

Επίσης, ο Δώνης είχε συνυπάρξει στους «πράσινους» με τον Κουρμπέλη, ενώ ο Ονιεκούρου θα συναντηθεί ξανά με τον Φορτούνη μετά την κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2021-22. Τότε όμως δεν είχαν παίξει μαζί σε κάποιο παιχνίδι, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικό ήταν σε περίοδο αποθεραπείας από τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και επέστρεψε στο τέλος εκείνης της σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο.

Σίγουρα η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Σαουδική Αραβία, αλλά αποκτά και… ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της έντονης «γαλανόλευκης» παρουσίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από