Ανακοίνωση της Αλ Νασρ για Ρονάλντο και Πιόλι: «Δεν κάνει ο Κριστιάνο κουμάντο»

«Ο Κριστιάνο είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας και έχει τεράστια εμπειρία. Δεν είναι αυτός όμως που αποφασίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αλ Νασρ.

Αλλαξε η τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανακοινώνει την απόλυση του Λουίς Κάστρο και την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην τεχνικό της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας πραγματοποίησε κακό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία του με τον Πορτογάλο και να προσληφθεί ο Ιταλός κόουτς.

Διαβάστε επίσης: Στον… αστερισμό του Παυλίδη: Το «all-around» ντεμπούτο στο Champions League (vid)

Ο Κάστρο άφησε αιχμές πως ο Ρονάλντο ήταν αυτός που πίεσε για την απόλυση του, με διάφορα ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο διάσημος άσος είναι ουσιαστικά αυτός που παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις στην ομάδα του Ριάντ.

Τη φημολογία αυτή θέλησε να διαψεύσει ο Ιταλός διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γκουίντο Φιένγκα:

«Ο Κριστιάνο είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας και έχει τεράστια εμπειρία. Δεν είναι αυτός όμως που αποφασίζει. Δεν κάνει αυτός κουμάντο, καθώς ο σύλλογος έχει διοίκηση και αυτή παίρνει τις αποφάσεις. Η απομάκρυνση του Κάστρο δεν έχει καμιά σχέση με τον Κριστιάνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από