Η Αλ Νασρ σε ιταλικά… χέρια!

Η Αλ Νασρ σε ιταλικά… χέρια!

Η Αλ Νασρ συμφώνησε σε όλα με τον Στέφανο Πιόλι και ο Ιταλός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται σήμερα Τετάρτη (18/9) να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Νασρ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Gazzeta dello Sport».

Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για να αναλάβει τα ηνία της Αλ Νασρ ο Ιταλός τεχνικός, αντικαθιστώντας τον Λουίς Κάστρο στον πάγκο της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρι Κέιν που κοντράρει τον Χάαλαντ και η ομαδάρα του Έμερι

Αρχικά, είχαν δημιουργηθεί φήμες γύρω από το όνομα του 58χρονου προπονητή ότι επρόκειτο να αναλάβει τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ, κάτι που ήταν επιθυμία του Λοράν Μπλαν, αλλά ο επόμενος προορισμός του Πιόλι είναι εν τέλει η Αλ Νασρ.

Η ομάδα από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει κάνει και το ιδανικό ξεκίνημα στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και τέσσερις λιγότερους από Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ και Αλ Ετιφάκ. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με τον Λουίς Κάστρο, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο του κλαμπ για 54 αγώνες συνολικά.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ