Κριστιάνο Ρονάλντο: Η προπονητική δεν είναι στα μελλοντικά του σχέδια

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η προπονητική δεν είναι στα μελλοντικά του σχέδια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει προπονητής, όταν αποφασίσει να «κρεμάσει τα παπούτσια του»

Ο 39χρόνος Κριστιανό Ρονάλντο πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 900 γκολ και έχει την επιθυμία να παίξει στο πλευρό του γιου του καθώς ο Πορτογάλος άσος με τα 5 Ballon D’or, δεν σκοπεύει να κλείσει ακόμη την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο αστέρας της στρογγυλής θεάς, πέτυχε στην Αλ Νάσρ 50 γκολ σε 51 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, ενώ φέτος έχει είδη τέσσερα τέρματα σε 4 αγωνιστικές. Ωστόσο, ο CR7 με το πλούσιο βιογραφικό του θα είχε την κάθε ευκαιρία όταν «αποσυρθεί»  από το χορτάρι να ασχοληθεί με το αντικείμενο της προπονητικής, ο ίδιος όμως έχει ήδη αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο. Όλοι σχεδόν οι θαυμαστές του ήταν σίγουροι ότι ο Πορτογάλος θα θελήσει να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι, διότι το 2016 στον τελικό του Euro απέναντι στην Γαλλία, παρά τον τραυματισμό που τον έθεσε εκτός δράσης έμεινε στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο, δίνοντας συμβουλές αλλά και οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: «Στόχος του Ολυμπιακού να γίνει το Final Four της EuroLeague στο ΣΕΦ»

Ο 39χρόνος επιθετικός έχει στο μυαλό του διάφορα επιχειρηματικά σχέδια, ενώ ήδη έχει ανοίξει κανάλι στο Youtube με όνομα «UR Cristiano» και έχει 60 εκατομμύρια subscribers.
Το «Rio Presents» του πρώην συμπαίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ φιλοξένησε τον Κριστιάνο και εκείνος είχε την ευκαιρία να συζητήσει το θέμα της πιθανής ενασχόλησης του με την προπονητική.

Ο ίδιος δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο μια μέρα να γίνω προπονητής, γιατί δεν έχω πάθη για αυτή τη γενιά, είναι δύσκολο ειδικά στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν το κάνουν. Λάβετε συμβουλές από την εμπειρία μας. Έχω άλλα πράγματα να ανησυχώ, ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου που είναι ένα επιχειρηματικό κομμάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι μια πρόκληση για μένα και θα μάθω άλλους τομείς που δεν ξέρω, θα ασχοληθώ περισσότερο με την επιχείρησή μου και νομίζω ότι θα είναι καλό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ