Ο Ραμπιό είπε «όχι» στα… πετροδόλαρα και περιμένει πρόταση από Premier League

Ο Ραμπιό είπε «όχι» στα… πετροδόλαρα και περιμένει πρόταση από Premier League

Αν και παραμένει χωρίς ομάδα, ο Αντριάν Ραμπιό απέρριψε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία περιμένοντας... τηλεφώνημα από αγγλικό σύλλογο.

Οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ, αλλά και ομάδες της Τουρκίας έκαναν μεγάλες προτάσεις στον Αντριάν Ραμπιό, προκειμένου να τον ντύσουν με τη φανέλα τους, αλλά ο Γάλλος διεθνής μέσος θέλει να μείνει στην Ευρώπη και περιμένει πρόταση από την Αγγλία.

Οπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», έχοντας κλείσει επίσημα τις πόρτες του το μεταγραφικό παζάρι στις 30 Αυγούστου για τους συλλόγους των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο Γάλλος διεθνής μέσος παραμένει από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους παίκτες, έχοντας φύγει από τη Γιουβέντους μετά από πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό ο Ραμπιό είναι σ’ επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά καμιά δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τα δέκα εκατ. ευρώ που ζητά για ετήσια αποζημίωση και προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ