Μαρτίνς: «Ήταν 4 πολύ καλά χρόνια στον Ολυμπιακό – Είχα προτάσεις από Αγγλία, αλλά δεν ήθελα να φύγω»

Μαρτίνς: «Ήταν 4 πολύ καλά χρόνια στον Ολυμπιακό – Είχα προτάσεις από Αγγλία, αλλά δεν ήθελα να φύγω»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στο αγγλικό SkySports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μία αποκλειστική στο SkySports κάνοντας φυσικά και μία αναφορά στα χρόνια του στους «ερυθρολεύκους».

Ο 54χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίο πλέον εργάζεται στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, σχολίασε την έντονη υποχρέωση που υπήρχε τότε στην ομάδα να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι τονίζοντας παράλληλα πως εκείνος είχε την ικανότητα να αντέχει την πίεση αυτή.

Διαβάστε επίσης: Τι μπορεί να προσφέρει o Oυναχί στον Παναθηναϊκό

Ξεκαθάρισε πως πέρασε ωραία τα τέσσερα αυτά χρόνια που βρέθηκε εκεί και πως μπόρεσε να φτιάξει και μία πολύ καλή και νεανική ομάδα, η οποία στάθηκε άτυχη με την διακοπή που υπήρξε εξαιτίας της covid-19, σε μια περίοδο που εκείνη βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

«Μπόρεσα να διαχειριστώ καλά την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός. Στον Ολυμπιακό θέλουν μόνο νίκες. Ήταν τέσσερα καλά χρόνια. Την πρώτη σεζόν δεν πήραμε τίποτα αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι κατάλαβαν τη φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα, χρειαζόμασταν ανανέωση και τα αλλάξαμε όλα. Κάναμε καλές πορείες στην Ευρώπη, αποκλείσαμε την Άρσεναλ, αλλά έπρεπε να σταματήσουμε λόγω της πανδημίας, ενώ η ομάδα ήταν σε φανταστική κατάσταση. Μετά δεν ήταν το ίδιο», τόνισε.

Μάλιστα μίλησε για τις προτάσεις που είχε όσο ήταν στον Ολυμπιακό από την Αγγλία. «Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να φύγω. Όταν έφυγα, είχα προτάσεις από την Championship, αλλά δεν πίστεψα στα πρότζεκτ τους. Όμως η Αγγλία είναι ένα ποδοσφαιρικό έθνος, το μεγαλύτερο και μια μέρα πρέπει να πάω», ανέφερε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ