Συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό… ταξίδι του Μάτα: Ανακοινώθηκε από ομάδα της Αυστραλίας

Συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό… ταξίδι του Μάτα: Ανακοινώθηκε από ομάδα της Αυστραλίας

Ο Χουάν Μάτα μετακομίζει στην Αυστραλία για λογαριασμό της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς.

Ο Χουάν Μάτα, θα ενταχθεί στη Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς της Αυστραλίας για την επόμενη σεζόν στην A-League, όπως ανακοίνωσε σήμερα (5/9) η πρώην πρωταθλήτρια Ασίας.

Ο 36χρονος μέσος, του οποίου η λαμπερή συλλογική καριέρα περιελάμβανε μακροχρόνιες περιόδους σε Βαλένθια, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετακομίζει στη Γουόντερερς μετά την αποχώρησή του από τη Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Πετρούσεφ: Η απόφαση του Μπαρτζώκα και ο… Παναθηναϊκός

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς και ανυπομονώ να φτάσω και να προπονηθώ με την ομάδα για να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Μάτα. «Αισθάνομαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα περιπέτεια και ανυπομονώ να προσπαθήσω να κερδίσω ένα άλλο πρωτάθλημα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Η Γουόντερερς είναι η μόνη αυστραλιανή ομάδα που κέρδισε το Champions League της Ασίας, κάτι που έκανε το 2014 μόνο δύο χρόνια αφότου ιδρύθηκε ως ομάδα επέκτασης. Η αντίπαλός τους Σίδνεϊ FC ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην εξτρέμ της Βραζιλίας Ντάγκλας Κόστα με διετές συμβόλαιο την περασμένη εβδομάδα. Η σεζόν 2024-25 A-League ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ