«Κάηκε» η Κωνσταντινούπολη στην υποδοχή του Όσιμεν από τους οπαδούς της Γαλατά (vids)

«Κάηκε» η Κωνσταντινούπολη στην υποδοχή του Όσιμεν από τους οπαδούς της Γαλατά (vids)

Ο Βίκτορ Όσιμεν προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/9) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Γαλατάσαραϊ, με τους φίλους της ομάδας να του επιφυλάσσουν μια αποθεωτική υποδοχή

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού.  Ο Βίκτορ Όσιμεν από εκεί που θα… ξέμενε στη Νάπολι, προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/9) στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ, σε μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους ποδοσφαιρόφιλους.

Οι φίλοι της «τσιμπ μπομ», εκστασιασμένοι από αυτή τη μεταγραφή, είχαν ετοιμάσει μια αποθεωτική υποδοχή στον Νιγηριανό στράικερ με τα βίντεο από τη γειτονική χώρα να προκαλούν δέος.

Διαβάστε επίσης: Άυριο το βράδυ (4/9) στην Αθήνα ο Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό


«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Θέλω να αγωνιστώ το συντομότερο. Μίλησα με τον Μέρτενς πριν έρθω, ανυπομονώ να συνεργαστούμε και πάλι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την εντυπωσιακή υποδοχή σε τόσο προχωρημένη ώρα. Θέλω να τους… ξετρελάνω με τα γκολ μου και να τους κάνω να φωνάζουν το όνομά μου», ανέφερε o 25χρονος άσος που είχε 76 γκολ σε 133 εμφανίσεις με τη Νάπολι.

Η τουρκική ομάδα αποκτά τον Νιγηριανό φορ για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού, χωρίς οψιόν αγοράς αλλά θα καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη με τη Νάπολι για αυτή τη σεζόν, με αποδοχές 9-10 εκατ. ευρώ.


Θυμίζουμε, ότι η Γαλατάσαραϊ είναι μία εν των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει τους Τούρκους στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ