Γουίλιαν: «Έχω προτάσεις, μπορώ να παίζω μέχρι τα 40 μου χρόνια»

Γουίλιαν: «Έχω προτάσεις, μπορώ να παίζω μέχρι τα 40 μου χρόνια»

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Γουίλιαν, ο οποίος μεταξύ άλλων απασχολεί και τον Ολυμπιακό, μίλησε στο BBC για το μέλλον του και τόνισε ότι είναι έτοιμος να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Γουίλιαν, ο οποίος παραμένει στην αγορά των ελεύθερων από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από τη Φούλαμ στις αρχές Ιουλίου, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ, που έχει καταγράψει μια λαμπρή καριέρα στη Premier League, μίλησε στο BBC σχετικά με το μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αναφέροντας ότι είναι έτοιμος να πάρει τη τελική του απόφαση για το που θα αγωνίζεται την σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε το… μέτρημα ο Αγιούμπ

«Κοιτάζω αυτή τη στιγμή τις επιλογές που έχω. Βλέπω στην Ευρώπη, στην Αγγλία, στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ, στο MLS. Η Βραζιλία δεν είναι στις επιλογές μου. Προσπαθώ να δω τι υπάρχει για να πάρω τη σωστή απόφαση. Έχω προτάσεις και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσω για την επόμενη πρόκληση», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο πρώην άσος των Τσέλσι, Άρσεναλ, Φούλαμ, Σαχτάρ και Κορίνθιανς, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι το 40 του χρόνια.

«Νιώθω καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στα δύο χρόνια που ήμουν στη Φούλαμ δεν είχα προβλήματα. Δουλεύω στο γυμναστήριο, αλλά φυσικά είναι διαφορετικό από να προπονείσαι καθημερινά με μια ομάδα. Αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ομάδα μου. Μπορώ να παίζω ίσως ως τα 40. Νιώθω ότι έχω κίνητρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ