Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε την έγκριση για τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη και πλέον εκείνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του

Μπορεί να έγινε… σίριαλ, ωστόσο η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ φαίνεται ότι μπήκε στην τελική της ευθεία.

Όπως μετέδιδαν χθες το βράδυ τα Mέσα στη Σαουδική Αραβία, η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε την έγκριση από την αρμόδια Επιτροπή Χρηματοοικονομικής Βιωσιμότητας της Λίγκας και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Καραλής μπήκε στο κλειστό κλαμπ των 25 αθλητών που έχουν περάσει τα 6 μέτρα!

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα από το Σάιχατ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις συνολικές απολαβές του να ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Θυμίζουμε ότι στην Άλ Καλίτζ ο Φορτούνης θα συναντήσει και τον διεθνή άσο, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος πρόσφατα εντάχτηκε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να γίνονται πάλι συμπαίκτες μετά την συνύπαρξή τους στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ