«Αδύνατο να γίνει η μεταγραφή του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ»

«Αδύνατο να γίνει η μεταγραφή του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Επιτροπή Οικονομικής Βιωσιμότητας δεν εγκρίνει τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Ντάνιελ Ποντένσε και την Αλ Σαμπάμπ, με τα νεότερα δημοσιεύματα να τονίζουν ότι είναι αδύνατο η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ντάνιελ Ποντένσε και Μάριο Χερμόσο.

Όπως τονίζουν στο εξωτερικό, η Επιτροπή Οικονομικής Βιωσιμότητας ζήτησε από την Αλ Σαμπάμπ εγγυήσεις πληρωμής των αποδοχών των παικτών για τρεις σεζόν, ενώ από την άλλη πλευρά ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας μπόρεσε να εγγυηθεί μόνο την πρώτη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Γκαρθία, μεταγραφές και τους Νέους

Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ποντένσε και Χερμόσο, τουλάχιστον έως ότου η Αλ Σαμπάμπ δώσει τα στοιχεία που θέλει η Επιτροπή Οικονομικής Βιωσιμότητας.

Μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει ότι εάν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Ποντένσε και Χερμόσο είναι πολύ πιθανό να χαλάσει και η πώληση του Μοτέμπ Αλ-Χάρμπι από την Αλ Σαμπάμπ στην Αλ Χιλάλ, καθώς η υπόθεσή του εξαρτάται από τις άλλες δύο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ