Ο Παυλίδης πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο με τη Μπενφίκα (vid)

Ο Παυλίδης πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο με τη Μπενφίκα (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θητεία του στην Πορτογαλία καθώς σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπενφίκα, στο φιλικό 5-0 επί της Φαρένσε.

Το πρώτο καλοκαιρινό ματς προετοιμασίας της Μπενφίκα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είχε ελληνικό άρωμα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον 25χρονο διεθνή επιθετικό να παίρνει φανέλα βασικού στο φιλικό με την Φαρένσε και να δείχνει με το «καλημέρα» πως παραμένει συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα όπως και την περασμένη πενταετία στην Ολλανδία με τις Βίλεμ (2019-2021) και Άλκμααρ (2021-2024).

Διαβάστε επίσης: Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς: Εγώ θέλω μόνο Ολυμπιακό

Και αυτό γιατί λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (45+4′) πανηγύρισε το παρθενικό γκολ του με τους «αετούς της Λισαβόνας», όταν μετά από ασταθή απόκρουση του κίπερ της Φαρένσε πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0 με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η σύνθεση της Μπενφίκα στο πρώτο μέρος όπου αγωνίστηκε ο Παυλίδης: Σάμουελ Σοάρες, Άουρσνες, Τομάς Αραούχο, Μοράτο, Καρέρας, Φλορεντίνο, Λεάντρο Μπαρέιρο, Τιάγκο Γκουβέια, Νέρες, Μάρκος Λεονάρντο, Παυλίδης

Θυμίζουμε ότι η Μπενφίκα πριν από λίγες εβδομάδες απέκτησε τον Παυλίδη καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ στην Άλκμααρ, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ