Αναλαμβάνει την Αλ Φέιχα ο Κόντης (pic)

Αναλαμβάνει την Αλ Φέιχα ο Κόντης (pic)

Ο Χρήστος Κόντης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Έλληνα προπονητή να αναλαμβάνει την Αλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Χρήστος Κόντης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας. Ο 49χρονος Έλληνας τεχνικός αφήνει έτσι για δεύτερη φορά την Ελλάδα για να εργαστεί, αφού η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής ήταν στην Χάτα των ΗΑΕ.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε στο ξεκίνημά της στο τεχνικό επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Όταν απολύθηκε ο Σέρβος τεχνικός, έφυγε κι εκείνος κι έμεινε άνεργος για λίγους μήνες, μέχρι να αναλάβει τον Βόλο ως πρώτος προπονητής και να καταφέρει να τον κρατήσει στην κατηγορία. Λίγο πριν το φινάλε έφυγε κι από την ομάδα της Μαγνησίας και πήγε στον Παναθηναϊκός ως προσωρινή επιλογή, μετά την απόλυση του Φατίχ Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν από αύριο τη καλύτερη εβδομάδα του καλοκαιριού

Έκατσε στον πάγκο του «τριφυλλιού» για μόλις δύο ματς, το ένα εκ των οποίων ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, τον οποίο κέρδισε με 1-0 κόντρα στον Άρη με το γκολ του Βαγιαννίδη, κατακτώντας έτσι και το τρόπαιο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Αλ Φέιχα έχει διάρκεια ενός έτους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ