Μαραντόνα : «Θέλω να επιστρέψω στην εθνική Αργεντινής» (pic)

Με ανάρτησή του στα social media ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θεωρεί ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να οδηγήσει την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Ο θρύλος της Αργεντινής και του ποδοσφαίρου, πόσταρε μία φωτογραφία στα social media , στην οποία απεικονίζεται το ποσοστό των νικών που έχει η «αλμπισελέστε» με τους προπονητές της, με εκείνον να έχει 75%.

Έτσι έγραψε: «Ποιος έχει κερδίσει περισσότερα ματς; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Είμαι έξαλλος διότι το πρεστίζ μας έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα, όμως δεν είναι ευθύνη των παικτών αυτό. Θέλω να επιστρέψω».

Αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της Αργεντινής βρίσκεται ο Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο. Θυμίζουμε ότι ο Μέσι και η παρέα του εξασφάλισαν στο τελευταίο παιχνίδι την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαραντόνα έχει καθίσει στον πάγκο της Αργεντινής από το 2008 μέχρι το 2010, οδηγώντας την χώρα του στο Μουντιάλ του 2010.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από