Η ενημέρωση για την κατάσταση του μεσοεπιθετικού της Εστουδιάντες, που κατέρρευσε στο ματς με την Μπόκα

Η ενημέρωση για την κατάσταση του μεσοεπιθετικού της Εστουδιάντες, που κατέρρευσε στο ματς με την Μπόκα

Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα ενημέρωσε πως ο μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Αλταμιράνο, που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ένα σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Εστουδιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στο 27ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χαβιέρ Αλταμιράνο, υπέστη επιληπτικό σοκ και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, με την εικόνα να προκαλεί ανατριχίλα.

Διαβάστε επίσης: Η «επιχείρηση Euro» που ξεκίνησε και η πιο κρίσιμη στιγμή της 10ετίας (vid)

Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα γνωστοποίησε ότι ο μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Αλταμιράνο, που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Εστουδιάντες:

«Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση και να κάνει εξετάσεις. Η αξονική που έκανε δεν έδειξε κάποια προφανή παθολογική αιτία. Είναι σε σταθερή κατάσταση. Λόγω της κατάστασης ο αγώνας διακόπηκε στο 27ο λεπτό από τον διαιτητή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ