Οι Σαουδάραβες παίρνουν και τον Λοπετέγκι!

Οι Σαουδάραβες παίρνουν και τον Λοπετέγκι!

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Τζούλιαν Λοπετέγκι, έχει ήδη δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ-Ιτιχάντ.

Ο Τζούλιαν Λοπετέγκι, στην αρχή της σεζόν αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την Γουλβς, αφού είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την μη ενίσχυση της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Πέρα από αυτό ο σύλλογος έχει προβλήματα με το Financial Fair Play με αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικοί και κομβικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ραούλ Χιμένες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Νέβες, Ανταμά Τραορέ, Νέιθαν Κόλινς και Κόνορ Κόαντι.

Από τη φαίνεται, ο δρόμος του θα τον οδηγήσει στη Σαουδική Αραβία. Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε, στις αρχές του μήνα, τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μαρτίνεθ για την τιμωρία του Ολυμπιακού

Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 57χρονος τεχνικός Γιουλέν Λοπετέγκι έχει συμφωνήσει για να πάρει τη θέση του Σάντο στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Ισπανός κόουτς έχει ήδη δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ