Ο γύρος του κόσμου από τον Χάμες Ροντρίγκες (pics+vids)

Ο γύρος του κόσμου από τον Χάμες Ροντρίγκες (pics+vids)

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στη Σάο Πάολο (Βραζιλία) και θα αγωνιστεί σε 10η διαφορετική χώρα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να μετακομίζει μόνιμα στην Βραζιλία για χάρη της Σάο Πάολο.

Ο 32χρονος, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ταξίδεψε στη «χώρα του καφέ» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Σάο Πάολο.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA απαγορεύει τις μετακινήσεις σε Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ και ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αυτή θα είναι η 10η ομάδα σε 10η διαφορετική χώρα για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Κολομβία (Ενβιγκάδο), Αργεντινή (Μπάνφιλντ), Πορτογαλία (Πόρτο), Γαλλία (Μονακό), Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης), Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου), Αγγλία (Εβερτον), Κατάρ (Αλ Ραγιάν) και Ελλάδα (Ολυμπιακό).

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1.527 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 453 παιχνίδια, έχοντας 120 γκολ και 147 ασίστ. Η ομάδα που πραγματοποίησε τις περισσότερες συμμετοχές ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε 37 γκολ και 42 ασίστ σε 125 παιχνίδια (7.935 λεπτά).

Ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, θα αγωνίζεται πλέον στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με την Σάο Πάολο, με τον 32χρονο να προτιμάει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπου είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014: Το Μουντιάλ που τον έφερε στο κορυφαίο επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες έχει καταγράψει 30 εμφανίσεις με το εθνόσημο, έχοντας 26 γκολ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ