Τι δήλωσε ο Τικίνιο για το μέλλον του – Έχει κρούσεις από Βραζιλία

Ο 30χρονος επιθετικός παραμένει στο Οπόρτο όπου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και περιμένει προτάσεις.

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι ένας παίκτης ο οποίος αρέσει στον Ολυμπιακό. Όμως, ο 30χρονος επιθετικός επειδή είναι ελεύθερος και έχει αποδείξει τη δεινότητα του στο σκοράρισμα από τη θητεία του στην Πόρτο, δεν περνά απαρατήρητος και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως τη Βαλένθια.

Αλλά και στην πατρίδα του τη Βραζιλία δεν έχουν ξεχάσει τον Τικίνιο. Τις τελευταίες ώρες η Κορίνθιανς φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του, ενώ ο ατζέντης του παίκτη ισχυρίστηκε στην ιστοσελίδα «O Globo» πως έχει δεχτεί και άλλες βραζιλιάνικες κρούσεις.

Τι δηλώνει ο Τικίνιο για αυτό; Πως σε πρώτη φάση, εκείνος αναζητά ένα περιβάλλον που θα ταιριάζει και θα μπορέσει να αποδώσει.

«Ψάχνω για το κατάλληλο πρότζεκτ για την καριέρα μου και θέλω να δείξω τις αρετές μου. Έχω λύσει το συμβόλαιο μου με την Τιανζίν Τεντά και είμαι ελεύθερος. Προπονούμαι στην πόλη της Πόρτο και προσπαθώ να διατηρήσω τη φόρμα μου» ανέφερε ο Τικίνιο στην «O Globo».

Όσο για το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Βραζιλία, ο Τικίνιο δεν το απέκλεισε: «Θα ήθελα να γυρίσω στη Βραζιλία και ποιος ξέρει, ίσως να φορέσω τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας».

Ο Τικίνιο έφυγε από την Κίνα αφού υποστήριξε πως δεν πληρώθηκε καθόλου κατά την παραμονή του στη χώρα. Για αυτό άσκησε προσφυγή και διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από