ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming

Σπουδαία «μονομαχία» απόψε (03:00) τα ξημερώματα ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Copa America

Η κάτοχος του τελευταίου Copa America και πρωταθλήτρια κόσμου στο Κατάρ το 2022 μπορεί να μην ενθουσίασε με το ποδόσφαιρο που απέδωσε στο φετινό τουρνουά, ωστόσο έφτασε μέχρι τον τελικό, χάρη στον κυνισμό της αλλά και λόγω της νοοτροπίας νικητή που έχει «χτίσει» εδώ και τρία χρόνια. Συμμετείχε στον πρώτο όμιλο έχοντας το απόλυτο κόντρα σε Καναδά (2-0), Χιλή (1-0) και Περού (2-0), για να τερματίσει κάπως έτσι πρώτη με εννέα βαθμούς και δίχως να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Για να φτάσει μέχρι τον τελικό χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια του Εκουαδόρ στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά και αυτό του Καναδά του οποίου επικράτησε με 2-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών, με τον Ακούνια (αναπληρωματικός μπακ) να είναι απόλυτα έτοιμος. «Ας απολαύσουμε όλα όσα βιώνουμε σαν εθνική ομάδα, σαν γκρουπ. Δεν είναι εύκολο να είσαι στον τελικό ξανά, να διεκδικείς ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, επειδή δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό και το κάναμε ξανά. Το απολαμβάνω όπως όλα τελευταία. Το απολαμβάνω πολύ και καταλαβαίνω, όπως ο Ντι Μαρία και ο Οταμέντι, ότι αυτές είναι οι τελευταίες μας μάχες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι.

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Νοτίας Αμερικής για πρώτη φορά μετά από 23 ολόκληρα χρόνια και δεύτερη στην ιστορία της έχει απόψε κόντρα στην Αργεντινή, η Κολομβία. H ομάδα του Νέστορ Λορέντζο που αποτελεί την πιο φορμαρισμένη εθνική ομάδα του πλανήτη, «τρέχει» ένα σερί 28 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Εν ολίγοις, είναι αήττητη εδώ και 2,5 χρόνια. Η παρέα του Χάμες Ροντρίγκες έκανε την έκπληξη παίρνοντας την πρώτη θέση στον τέταρτο ομίλο του τουρνουά μπροστά από Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Παραγουάη. Στα νοκ άουτ, η ομάδα του Νέστορ Λορέντζο «καθάρισε» εύκολα τον Παναμά, τον οποίο σάρωσε με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αρχηγός Χάμες Ροντρίγκες.

Ο πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μοίρασε δύο ασίστ και σκόραρε ένα γκολ με πέναλτι. Στον ημιτελικό τώρα έπειτα από ένα ματς αρκετή ένταση και αρκετό… ξύλο μετά το τελικό σφύριγμα επικράτησε με 1-0 επί της Ουρουγουάης εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στον τελικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Μουνιόθ, ενώ τραυματίας παραμένει ο Λουκουμί )στόπερ) που δεν έχει αγωνιστεί μετά την πρεμιέρα με την Παραγουάη.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ