ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming

Στο MetLife Stadium είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Μεγάλο ματς, με την Αργεντινή να βρίσκει στον δρόμο της τον Καναδά (03:00).

Τα… είδε όλα κόντρα στον Ισημερινό η Αργεντινή. Το γκολ του Κέβιν Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις, έστειλε την αναμέτρηση στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να σώζει ξανά την Αλμπισελέστε. Κέρβερος κάτω από τα γκολποστ ο τερματοφύλακας της Αστον Βίλα, όρθωσε τοίχος στη ρωσική ρουλέτα, στέλνοντας την παρέα του Λιονέλ Μέσι στα ημιτελικά. Η δουλειά έγινε για την ομάδα του Σκαλόνι, που αναζητά το τέταρτο τρόπαιο τα τρία τελευταία χρόνια. Είχαν προηγηθεί το Copa America του 2021, το Finalissima, αλλά και το Mundial στα γήπεδα του Κατάρ. Στα αγωνιστικά, ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Σκαλόνι, κάτι που επιβεβαίωσε ο κόουτς της Αργεντινής και στη συνέντευξη τύπου. «Ο Λέο τα πάει καλά και αύριο θα παίξει, θα είναι στο γήπεδο. Είναι στο χέρι μου να αποφασίσω και όταν δω ότι είναι σε καλή κατάσταση -ακόμα και αν δεν είναι 100% – θα συνεχίσει να παίζει και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό. Θέλω να πω, δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Αυτό δεν ήταν ποτέ δύσκολη απόφαση για μένα. Ξέρω τι μπορεί να δώσει, ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά του, δεν θα έκανα ποτέ το σοβαρό λάθος να μην τον ξεκινήσω βασικό», τόνισε για την κατάσταση του σούπερ σταρ της Αλμπισελέστε. «Μας ξέρουν, τους ξέρουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο να τους πληγώσουμε. Θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα καθορίσουν τη στρατηγική. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατό όπλο για να νικήσουμε», τόνισε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Από την άλλη, ο Καναδάς συνεχίζει να ζει το δικό του… όνειρο. Διαδοχικές οι υπερβάσεις της ομάδας του Μαρς, που κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa America. Στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Βενεζουέλα η παρέα του Ντέιβις και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, πήρε τον δρόμο για τον επόμενο γύρο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ