Μέσι: «Ο Μαρτίνες είναι πάντα εδώ για αυτές τις στιγμές, έχει μεγάλη πίστη στον εαυτό του»

Μέσι: «Ο Μαρτίνες είναι πάντα εδώ για αυτές τις στιγμές, έχει μεγάλη πίστη στον εαυτό του»

Ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί του Εκουαδόρ στα πέναλτι, όπου ο «Ντιμπου» πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις στην «ρώσικη ρουλέτα»

Αγχώθηκε αλλά πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Copa America η Αργεντινή. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 του Εκουαδόρ (1-1 κ.δ.) και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της στην τετράδα της διοργάνωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αφού ο 37χρονος σούπερ σταρ εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, δεν είχε τη συνήθη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο αρχηγός της αλμπισελέστε που αστόχησε στην διαδικασία των πέναλτι, τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, βγάζοντας παράλληλα το καπέλο στο Ντίμπου Μαρτίνες που με τις αποκρούσεις του, έστειλε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Άλλο Βεζένκοφ και άλλο Σλούκας – «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

«Δεν είχα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά ψυχολογικά με επηρέασε ο τραυματισμός. Έκανα προπόνηση επιφυλακτικά, φοβόμουν μην πάθω κάποια υποτροπή, αλλά ένιωσα καλύτερα και πως μπορώ να παίξω», τόνισε ο 37χρονος άσος.

«Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί ήμουν πεπεισμένος πως θα σκοράρω. Έχω πετύχει πολλά πέναλτι έτσι, ο τερματοφύλακας έπεσε από την άλλη πλευρά, αλλά η εκτέλεσή μου πήγε λίγο ψηλά», πρόσθεσε.

Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στον Εμιλιάνο Μαρτίνες που με δύο αποκρούσεις πέναλτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. «Ο Ντίμπου είναι πάντα εκεί, είναι σπουδαίος σε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε μεγάλη πίστη φτάνοντας στα πέναλτι. Ακόμη και πριν το ματς ήμασταν ήρεμοι για το ενδεχόμενο να πάμε στα πέναλτι. Πάντα συμβαίνει αυτό με τον Ντίμπου στο τέρμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ