Το απίστευτο στατιστικό του Χούλιαν Άλβαρες: Έχει σκοράρει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις στο πρώτο του ματς ως βασικός (pic)

Το απίστευτο στατιστικό του Χούλιαν Άλβαρες: Έχει σκοράρει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις στο πρώτο του ματς ως βασικός (pic)

Ο Χουλιάν Αλβαρες πρόσθεσε ακόμη μία διοργάνωση στο ενεργητικό του, που σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Copa America 2024, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Καναδά με 2-0, στο «Μερσέντες-Μπεντς Στάντιουμ» της Ατλάντα, με τους Άλβαρες και Μαρτίνες να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα ήταν ξανά στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της αλμπισελέστε, στο 88′, το οποίο σημείωσε ο αρχηγός της Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Ένας «μετρονόμος» στα χέρια του Μεντιλίμπαρ: Όταν ο Στάμενιτς αντιμετώπισε τον Γκουαρντιόλα (vids)

Ο Άλβαρες, ωστόσο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 49′, σημείωσε μια ιδιαίτερη επίδοση. Κι αυτό γιατί, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις, στο πρώτο ματς που έπαιξε ως βασικός.

Το έκανε τα ξημερώMατα της Παρασκευής (21/6) στο Copa America, το έκανε στο Μουντιάλ του 2022 στο παιχνίδι με την Πολωνία, όταν η Αργεντινή είχε κερδίσει με 2-0, το έκανε με τη φανέλα της Σίτι στην Premier League, το FA Cup και το Champions League, ενώ το ίδιο είχε πετύχει και στο Copa Libertadores, όταν αγωνίζονταν στη Ρίβερ Πλέιτ!

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Άλβαρες που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στην 11αδα είτε σε συλλογικό, είτε σε εθνικό επίπεδο.

-Copa Libertadores: Ρίβερ Πλέιτ – Ιντερνασιονάλ 2-2 (8/5/2019)
-Premier League: Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ 6-0 (31/8/2022)
-Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 5-0 (5/10/2022)
-Παγκόσμιο Κύπελλο: Πολωνία – Αργεντινή 0-2 (30/11/2022)
-FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 4-0 (8/1/2023)
-Copa America: Αργεντινή – Καναδάς 2-0 (20/6/2024)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ