Aργεντινή – Καναδάς 2-0: Ιδανική πρεμιέρα για τον Μέσι και τη παρέα του (vid)

Aργεντινή – Καναδάς 2-0: Ιδανική πρεμιέρα για τον Μέσι και τη παρέα του (vid)

Η Αργεντινή ήταν καλύτερη κόντρα στον Καναδά, έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, ωστόσο με τα γκολ τον Άλβαρες και Μαρτίνες πήρε τελικά τη νίκη (2-0), για να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Copa America 2024

Η «Mercedes Benz Arena» ήταν κατάμεστη στην Ατλάντα των ΗΠΑ, προκειμένου οι ποδοσφαιρόφιλοι να δουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να ξεκινούν την υπεράσπιση του στέμματος  της Πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής.

Η αλμπισελέστε επικράτησε με 2-0 του Καναδά μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, όπου η Αργεντινή σπατάλησε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με την ομάδα του Τζέσε Μάρτς να κρατά το… μηδέν στο πρώτο 45λεπτο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (pics)

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ωραία συνεργασία, ο ΜακΆλιστερ τσίμπησε την μπάλα προ του Κρεπό και ο Άλβαρες με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 στο 49′.

Στην συνέχεια, οι Πρωταθλητές κόσμου ήταν κυριαρχικοί, ενώ απώλεσαν αρκετές καλές στιγμές για να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Ο Μέσι, που έχασε καλές ευκαιρίες νωρίτερα,… σέρβιρε στον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 88ο λεπτό, για το τελικό 2-0 που έδωσε στην αλμπισελέστε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα (89′ Μοντιέλ), Ρομέρο, Μαρτίνες, Ακούνια (89′ Ταλιαφίκο), Ντι Μαρία (Λο Σέσλο), Ντε Πολ, Παρέδες (77′ Οταμέντι), ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες (76′ Μαρτίνες)

Καναδάς (Μαρτς): Κρεπό, Ντέιβις, Κορνέλιους, Μπομπίτο, Τζόνσον, Μίλαρ (Ράσελ-Ρόου), Εουστάκιο, Κονέ (85′ Κονέ), Μπιουκάναν (59′ Σάφελμπεργκ), Λάριν (80′ Λαριέα), Ντέιβιντ

Δείτε τα στιγμιότυπα από τη νίκη της Αργεντινής επί του Καναδά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ