Πακετά: «Δεν θα σχολιάσω την κατηγορία περί στοιχηματισμού, οι δικηγόροι μου θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η απόφαση»

Πακετά: «Δεν θα σχολιάσω την κατηγορία περί στοιχηματισμού, οι δικηγόροι μου θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η απόφαση»

Ο Λούκας Πακετά εντάχθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για την προετοιμασία της σελεσάο πριν το Copa America και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις κατηγορίες περί στοιχηματισμού

Μετά τον Σάντρο Τονάλι ακόμα ένας σταρ της Premier League βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβάσεις της FA που αφορούν στοιχηματισμό.

Ο λόγος για τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, ο οποίος κατηγορείται επίσημα από την αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου πως επιδίωξε να πάρει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε τέσσερις αναμετρήσεις, για στοιχηματικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Ο «κρυφός άσος» του Μέντι ήταν ο Γιόβετιτς

Ο 26χρονος άσος των «Χάμερς» που εντάχθηκε στην αποστολή της Σελεσάο για τα δύο φιλικά με Μεξικό (9/6) και ΗΠΑ (13/6) πριν το Copa America, παρά τις κατηγορίες από την αγγλική ομοσπονδία, έδωσε το παρών σε συνέντευξη Τύπου με την εθνική του και θέλησε να ευχαριστήσει την CBF και τον πρόεδρό της για την παραμονή του στην ομάδα, πριν μιλήσει για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν:

«Αυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική φορά που θα μιλήσω για το θέμα αυτό. Οι δικηγόροι μου με συμβούλευσαν να μην σχολιάσω το θέμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Οι δικηγόροι μου με υπερασπίζονται ώστε όλα να ξεκαθαρίσουν στο τέλος. Η απόφαση με στεναχώρησε αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η απόφαση», τόνισε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ