Η Αργεντινή ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Copa America (pic)

Η Αργεντινή ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Copa America (pic)

Η Αργεντινή ανακοίνωσε την αποστολή της για τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ενόψει Copa America, μέσα από τα οποία θα προκύψει και η τελική της σύνθεση στη διοργάνωση.

Tο Copa America του 2024 απέχει μόλις έναν μήνα από την έναρξή του (21 Ιουνίου) και η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου στην Λατινική Αμερική.

Η «αλμπισελέστε» ανακοίνωσε την αποστολή της για τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει πριν το τουρνουά, εντός της οποίας βρίσκονται φυσικά πολλά από τα μεγάλα «αστέρια» όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Χουλιάν Άλβαρες και ο Άνχελ Ντι Μαρία, αν και προκαλεί εντύπωση η απουσία του Πάουλο Ντιμπάλα από τις «κλήσεις».

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Αξίζει να σημειωθεί πως από την συγκεκριμένη λίστα θα «κοπούν» τρεις παίκτες από τον Λιονέλ Σκαλόνι, ώστε να σχηματιστεί η επίσημη αποστολή που θα συμμετάσχει στην διοργάνωση.

Η Πρωταθλήτρια κόσμου και Λατινικής Αμερικής θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις πριν την έναρξη του Copa America, το ένα με το Εκουαδόρ (10/6) και το άλλο με την Γουατεμάλα (14/6).

Δείτε την αποστολή της Αργεντινής:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ