O ηγέτης Χάμες Ροντρίγκες στο Copa America: Ιστορικό ρεκόρ κόντρα στον Παναμά (vid)

O ηγέτης Χάμες Ροντρίγκες στο Copa America: Ιστορικό ρεκόρ κόντρα στον Παναμά (vid)

O Xάμες Ροντρίγκες θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό στο φετινό Copa America, με τον Κολομβιανό άσο να σπάει... όλα τα κοντέρ με την εθνική του στη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία στην καριέρα του, όσον αφορά το συλλογικό επίπεδο, ωστόσο όταν αγωνίζεται για το εθνόσημο «μεταμορφώνεται» σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θυμήθηκε τον καλό του εαυτό στο φετινό Copa America, με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής να εντυπωσιάζουν. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Κολομβίας στο 5-0 επί του Παναμά, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, είχε γκολ και δύο ασίστ, για το 3-0 των «καφετέρος» πριν την ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης: Ο Σπανούλης λέει αλλιώς την ιστορία για το «δίδυμο» Γουόκαπ- Καλάθης

Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Copa America που έχει συμμετοχή σε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα της διοργάνωσης.

Συνολικά, ο Χάμες, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ, Μονακό και Μπάγερν, πραγματοποιεί τρομερό τουρνουά, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής πέντε ασίστ και ένα γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι στους «4», η Κολομβία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη (11/7, 03:00), ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Αργεντινή-Καναδάς (10/7, 03:00).

Δείτε το show του Χάμες στο πρώτο ημίχρονο του Κολομβία-Παναμάς: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ